Neem het tempo over van de natuur: haar geheim is geduld.
R.W. Emerson

maandag 25 februari 2013

Blij dat ik brei en...

Voor Joh had ik vorig jaar een vest gebreid op de breimachine maar eigenlijk was het wat te klein dus toen ik de moed had er weer aan te beginnen heb ik het weer afgehaald en er een polo trui van gebreid. Nog een paar knopen zoeken en dan is er weer een project afgerond.


Ook nog restjes sokken gebreid. Restjes van oude sokken, kringloop en rommelmarkt. De boord is gebreid met 2 totaal verschillende kleuren, maar als je 1 toer met de ene kleur breit en dan 1 toer met de andere kleur zie je er bijna niks meer van. De hiel is met weer een andere kleur gebreid en het middelste deel wat eigenlijk nooit slijt is van afgehaalde wol en een andere kleur, wat de hoofdkleur is, gebreid.
Intussen heb ik al weer wat nieuws op de pennen daarover later meer.


Al weer 2 keer zocht Joh naar een gratis product in de J.umbo en wat laten ze daar toch een steekjes vallen om in breitermen te blijven.
Eerder had hij een zak g.lutenvrije chocola en meldde bij de kassa dat er nog veel meer lagen. De kassajuffrouw belde meteen naar de persoon die daar de vakken vult om ze weg te halen.
De week erop kwamen we er weer en lagen er een stuk of 12 van die zakken, hadden ze helemaal niet weg gehaald, maar nu waren ze over datum en kreeg hij een zak minimars ter waarde van 2,79 mee.
Deze week waren we in een andere J.umbo en daar vond hij gemarineerde schnitzels precies op de datum, ze deden helemaal niet moeilijk daar en had hij al weer 4 euro 76 verdient.


Nog een foto van zonaanbidders, al was het maar een schraal zonnetje. Klikkerdeklik.

2 opmerkingen:

TIO zei

Mooie pull!!! En wat goed weer van die gratid producten!

ver-greetmenietje zei

Wat een mooie trui!
Wat is je man goed in het scoren van
gratis produkten!
liefs