Neem het tempo over van de natuur: haar geheim is geduld.
R.W. Emerson

dinsdag 23 juli 2013

Drukte en k.ringloop

Het waren 2 weken met veel drukte. Bij ons zijn er in de winter veel familie leden vlak na elkaar of vlak na ons jarig zodat we elkaar heel vaak tegen komen terwijl we elkaar in de zomer soms nauwelijks zien dus hebben we er de gewoonte van gemaakt om niet in de winter 2 x vlak achter elkaar te gaan maar dan 1 keer en in de zomer nog eens. Zo zijn we in 2 weken  tijd 3 keer op visite geweest, op zich is dat niet erg om met dit mooie weer in de tuin zitten keuvelen want anders kan je ook niet veel met die hitte. Gistermiddag om 4 uur was het nog 40 graden in de volle zon.

Zelfs op onze fietstochten op vakantie bezochten we verschillende k.ringloop winkels. Maar sommigen zijn een stuk duurder dan bij ons.
Toch vond ik nog wel aardige dingen b.v een wit linnen rokje voor 3,50. Dat zou hier voor 1,50 over de toonbank gaan.


Ook vond ik nog een boek voor de breimachine wel in het engels dat was maar 1,50 terwijl de nieuwwaarde 62, 95 aan guldens was.Het beloofd alweer een warme dag te worden, vandaag wordt mijn zus weer een jaartje ouder je snapt het dus al dat wordt weer feest vieren.

Ik ga mijn bedden verschonen met lekker fris ruikende lakens. 

6 opmerkingen:

TIO zei

Hier is oktober een hele grote vakantiemaand van onze gezin en andere familieleden, en in de zomer ook weer veel minder maar we zien elkaar nog geregeld dan ook.
Ja, ook vandaag weer veel te warm...

Judith zei

zo weer even lekker bijgelezen bij je! leuk he als die kringloopwinkels. die hier in winterswijk kom ik niet vaak geen lol aan zo duur als die is, we waren zaterdag in Almelo voor t eerst en die was wel prima. echt twee mooie manden gekocht en een rieten stoel voor kjell die is uit zijn rieten stoel van Ikea gegroeid en we hoefden maar weinig te betalen! superleuk. in Goor waar we wel vaker komen hebben we vier stoelen voor in de keuken gescoord voor 16 euro. nouja 3 passen er maar. maar was ook een leuk aankoop. we gaan ook vaak naar Haaksbergen.de kringloopwinkels van Wawollie zijn tenminste goed te betalen..

Vlijtig Liesje zei

Leuke kringloopvondsten zeg! En ook leuk om op andere locaties kringloopwinkels te bezoeken.

Sandra zei

Een heel mooi rokje heb je gevonden.

ver-greetmenietje zei

Leuke vondsten weer! fijn hé om zo
eens andere kringloopwinkels te ontdekken!
liefs

ineke zei

hahah hier precies hetzelfde.. de zeeman en action en ikea zijn goedkoper dan de kringloop.. dus die ziet me niet meer.