Neem het tempo over van de natuur: haar geheim is geduld.
R.W. Emerson

vrijdag 6 juni 2014

Regen en avondvierdaagse.

Gisteravond toen we heerlijk zaten te eten zei ik tegen Joh ze zullen vast niet lopen vanavond en ik had het nog niet gezegd en daar liepen ze door de stromende regen
Echte bikkels. 10 kilometer en het spoelde.
Allemaal fladderende regenkleding en veel paraplu's.
Zijn ze bij jullie ook zo flink?


5 opmerkingen:

Vlierbloesem zei

Middelste heeft last van haar rug en mag niet zover lopen. Jongste is nog te klein.

TIO zei

chapeau dat ze het doen, ondanks het weer!! Heel goed.
Hier morgen het omgekeerde... we gaan normaal met de brandweer in volledige interventiekledij en onze ademlucht 5km lopen, maar bij temperaturen van 30 graden ziet onze baas dat niet zo zitten (dat we dat gaan doen) dus deze avond nog spoed vergadering wat we nu juist gaan doen...

Jo en joh zei

Toch wel een goede oefening met warmte zou je denken. Je kan het ook te gek doen en slachtoffers krijgen daardoor. Je baas heeft vast veel ervaring en weet wat hij doet.

ineke zei

vroeger liep ik met een paar andere moeders met de hele kleuterschool.. en daarna als begeleidster met de kinderen in het buurthuis.. nu zie ik hier al jaren geen kind meer voorbij wanderlen, jammer hoor. het is zo leuk! een kind leert iets presteren en is zooo trots op de verkregen medaille, de laatste avond was altijd een soort feestje!

Jo en joh zei

Ineke: Zelf liep ik ook altijd mee, reuze gezellig. Vroeger toen we zelf liepen moesten we eerst ook nog een eind fietsen, ik denk wel 6 km.