Neem het tempo over van de natuur: haar geheim is geduld.
R.W. Emerson

donderdag 17 juli 2014

Een brandend kaarsje voor..

Daarnet belde Joh zijn broer, dat van onze nicht haar man, de zus met haar man en 2 kinderen zijn omgekomen bij de ramp met het vliegtuig van Maleysian airlines.
Voor alle familie, vrienden en mensen die hen lief hadden, en alle anderen die er bij zijn betrokken brand ik een kaarsje. Heel veel sterkte toegewenst.


6 opmerkingen:

Willy Cats zei

Sterkte hoor! Vreselijk zoiets!

ver-greetmenietje zei

Vreselijk! zoveel slachtoffers...zoveel mensen die achterblijven in diepe rouw...
Veel sterkte voor jullie familie en
voor alle andere nabestaanden en vrienden van de slachtoffers.
liefs

Jolanda zei

Wat een ontzettend bericht. We hoorden net in de auto al iets erover. Wat vreselijk voor jullie nicht en familie, wat komt het dan dichtbij.
Ik wens jullie heel veel sterkte!

Willy Kooiman zei

Wat een verschrikkelijk bericht, gecondoleerd met het verlies en sterkt voor allemaal.

Anoniem zei

Allereerst mijn medeleven met de familie van je nicht (en jullie) Zojuist, om 20 voor 6 vroeg een luisteraarster van Radio Noord (prov. groninger radio) om vanavond om 10 uur als een symbool van medeleven een kaars aan te steken, allemaal tegelijk, als een teken van solidariteit. Vanavond ben ik op "een hapje en een drankje", maanden geleden al afgesproken ter ere van een 40-jarig huwelijk. Er zullen ongetwijfeld kaarsjes branden in de tuin, ik steek om 10 uur in gedachten mijn kaars aan. Misschien willen ze wel meedoen, het zijn mensen die in staat zijn pakken kaarsen klaar te leggen voor 10 uur. Even naar de intocht van de wandelvierdaagse in Nijmegen gekeken en daar lag het rond het monument voor de hitteslachtoffers van een paar jaar terug rond vier uur al meer dan een meter hoog van de gladiolen, als stil medeleven met de vele slachtoffers van gisteren daar spontaan neergelegd.
Het gebeurde is te onwezenlijk voor woorden.MA

Vlijtig Liesje zei

Jeetje, ik krijg kippenvel. Dat is wel heel dichtbij. Sterkte!