Neem het tempo over van de natuur: haar geheim is geduld.
R.W. Emerson

zondag 6 september 2015

R.ommelmarkt.


Afgelopen zaterdag was er nog een mooie r.ommelmarkt.
Heel veel goed bruikbare spullen maar wij zijn van alle gemakken voorzien dus nam ik maar weer gebruiksvoorwerpen mee.

En eigenlijk had ik er iemand verwacht die bijna op de r.ommelmarkt woont, zo dichtbij, en haar centen goed kan gebruiken maar die was er niet. Waar was ze nu!

Wat vond ik daar? Thee, voor 20 eurocent,


voor 25 eurocent


 en 50 eurocent.


De jasmijnthee rook erg lekker en het busje zat nog helemaal vol.


Plastikzakjes gebruik ik helaas ook vaak nu ik g.lutenvrij eet voor brood en vlees. die voor brood herbruik ik wel meerdere malen. Niet die voor vlees.


2 pakjes voor 20 eurocent en 2 pakjes voor 25 eurocent. De laatsten waren met een zipper. Erg handig want g.lutenvrij brood droogt erg snel uit.

Dan vond ik 2 zakjes met kousenvoetjes (4paar) die ik echt nodig heb vanwege de vele blaren. Gelukkig heb ik nogal wat sandalen zodat ik vaak kan afwisselen, maar toch is dit het resultaat als ik zonder doe.


In 1 pakketje zaten 3 paar voor 3 euro 95 nieuw gekocht. ik wist niet dat ze zo duur waren.


Je kan merken dat het vel dunner wordt, vroeger had ik daar nooit last van.


Tandpasta voor 20 eurocent.


Ook zag ik een doos staan met wijnglazen. We drinken graag uit een bepaald type glas maar ze zijn nogal kwetsbaar. Er stonden nog 2 in de kast er kon wel wat bij. Eerst even kijken en jawel ons glas pikte ik er meteen uit. Even horen of de klank goed was en vragen wat ze kosten. Voor 50 eurocent ben ik er 2 rijker. Dat was een leuk koopje. Ze mochten alle 4 wel mee. Nee dat maar niet, de andere was kleiner met een veel te wijde kelk, drinkt niet lekker en ook de andere was niet wat ik zocht. Ik was allang blij met deze 2. Je komt ze eigenlijk nooit tegen terwijl ze maar heel gewoon zijn maar wel prijzig in de winkel als ze nog verkrijgbaar zijn.


Een flesje palmsuiker voor 50 eurocent. Lekker in koekjes.


Ook vond ik een nieuw hemd voor 50 eurocent met smalle bandjes, brede zijn altijd wel te vinden maar die komen altijd onder het t'shirt uit, meer geschikt voor de winter.


Joh kocht alleen een drieweg stekker voor in de caravan voor 20 eurocent en voor 50 eurocent een vol gastankje met opzet. Handig voor onderweg. Het tankje zit nog statiegeld op.
Dan was het tijd om terug te gaan naar de auto omdat het bijna afgelopen was. Joh zei heb je die doos wel gezien? Ja ik dacht toen ik kwam die staat er straks nog wel als we weer terug gaan. We snuffelden er wat in en toen zei die man voor 2 euro neem je de hele doos mee en gooi je thuis weg wat je niet wilt. Ik hapte niet meteen toe want Joh had nog een doos gevonden met dezelfde middelen erin. Neem alles mee voor 2 euro was toen het antwoord anders gaat het de container in. Ja graag en het was het geld waard. Vele shampoo's, zeep, 2 halve flakon's wasmiddel, w.c eend vol, parfum, spiritus, amoniak, bodylotion's, ontvlekker, plastic zakken, 3 glasreinigers voor auto, 2 flakon's allesreiniger, pledge meubelreiniger.Teveel om op te noemen. Wat deed ik weg? De halve flacon wasmiddel deed ik over in mijn halve flacon, toevallig mijn merk. Er zaten 2 halve flacon's spiritus in die bij elkaar konden en de rest mocht blijven.
In 2 dozen geschift. Lichaamsverzorging en huishoudelijk. Mijn dag was weer goed. Het weer was ook geweldig.6 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Jij hebt je slag geslagen!
Maarre auw wat zien je voeten er pijnlijk uit. Groot gelijk dat je dan maar kousevoetjes draagt! XX Esther

debora zei

leuk ee,zo schoren!!dan kan je dag niet meer stuk!
ik vond gisteren ook wat decoratiespullen en leuke boeken voor mn kleindochtertje om te vertellen en mn dochter ook spullen voor haar kleintje,doosjes, van polly pocket enzo om te spelen en we gingen gelukkig naar huis met ons vondsten!

ineke zei

blaren heb ik ook snel, maar kousenvoetjes helpen niet bij mij,
die zakken af, gaan dubbelzitten en veroorzaken zo meer blaren.
goeie verrassingsdozen heb je gescored zeg!!!

Jo en joh zei

Ineke, die ervaring had ik ook maar deze zijn iets dikker en iet erg groot dus blijven ze goed zitten. Ik draag ze zelfs in de sandalen.

Jo en joh zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
debora zei

heb ook geen goeie ervaringen met zo'n kousevoetjes,precies als ineke,vind ik ook maar niks,alle geluk kunnen we binnenkort weer laarsjes dragen,hihi!!!